ЭТАП 1. Збір та винесення з приміщення всіх постраждалих від пожежі предметів |
---|
Після пожежі необхідно прибрати:
|
ЕТАП 2. Очищення (змив) всіх поверхонь в приміщенні від кіптяви, сажі з подальшою їх нейтралізацією |
---|
Залежно від типу поверхні підбираються різні види очищувачів:
|
ЕТАП 3. Нейтралізація запаху горіння з очищених від кіптяви і сажі поверхонь |
---|
Застосовується засіб, що містить активні ферменти, які розщеплюють органічні речовини. Даний засіб обов'язковий до застосування. Його молекули проникають у важкодоступні місця, які неможливо очистити і змити механічно. Це - місця стикування панелей перекриття, несучих стін та перегородок, місця кріплення електропроводки та ін. |
ЕТАП 4. Видалення з повітря всіх залишкових летючих сполук продуктів горіння у приміщенні. |
---|
Під час пожежі практично все горить і плавиться. А якщо ні, тоді виділяються різні токсичні речовини. При цьому продукти горіння, що утворюються під час пожежі, подразнюють слизову оболонку очей, проникають в організм людини через органи дихання. І діють як отруйні речовини, які можуть призвести до незворотних наслідків для організму людини |
ЕТАП 5. Ароматизація приміщення. |
---|
Для створення комфортного мікроклімату в приміщенні проводитися його ароматизація. Вибір аромату (ваніль, яблуко, морський) залишається за клієнтом. |